Wednesday, 8 June 2011

malam yg wat aku serba salah ;(

haha malam first time aku tulis kt blog aku :D
maklum laa bawu wat . . sebab sebelum nih aku x minat ada blog . . 
tp nth cmne leyh tergerak ati lark nk ada blog :)
tp blog ni bkn aku yg wat , ada someone uh yg tolong , thankz yawr ! haha
err aku xsuke laa nk tulis byk2 . . 
ni yg nk citer nih . . malam ni aku rase xtenang . . nk di pendekkan citer .
aku dok umah makcik aku , anak die g rombongan . . blek malam pulark uh . . 
jap kt sampai petang , jap kte 10 setengah malam , jap 11 setengah , xpaham aku lah ngn driver die yg lembab uh . . haha aku pun tunggu jelaa ngn adek sepupu aku ni (akak pd adek sepupu boy aku )
tetibe udtg satu bus ni . . tp adek sepupu aku xturun2 . . dh la ujan , geram betol rupe nye die naek bus lg satu tp bus 2 x samapi lg lah kan . . 
haa kebetulan ada nenek ni amek cucu die . .  aku tgk nenek nih . . 
aku sendiri yg tkt die bawak moto . . dh tuh nenek mintak tolong follow die dr belakang sebab tkt lalu hutan . 
aku pun follow laa ngn adek sepupu aku n mbe adek sepupu aku ni . . kira ada dua moto follow laa. .
bile dh sampai tempat terang die cakap sampai sini je laa cu anta nenek . .
tp aku ni xsampai ati nk biar die balek cmu . . taut ada pape . .lgpun umah die jauh lg . .
hmm tp nk wt cmne nenek ckp x yah . . sampai sekarang aku serba salah ;(
aku harap nenek uh sampai umah ngn selamat :)
haa ending dh cite aku haha
aku xthu nk membebel ap lg kt blog aku ni . . 
maaf lah yer if blog aku ni x cantik ane pun . . haha janji aku suke :) wslm . .

No comments:

Post a Comment