Saturday, 11 June 2011

sedih ;(

awak . .
saya mengaku saya sayang awak lg .
tp maaf . . 
saya memang nk awak . . cume saya xmau disakiti
cukup laa ap yg terjadi selama ni . .
biar laa kite cmni . . 
saya harap awak bahagia ngn owg laen . .
bukan mudah saya nk lepaskan awak . .
awak . . 
saya xkan lupakan awak . .
susah untuk saya buat sume ni . .
saya terpakse . . 
awak . . 
saya xkn padam memori diantara kite . . 
saya akan simpan wt selama-lamanye  . . 
walaupun  kite x bersama  . . 
jangan laa awak lupakan saya . . 
awak cakap saya berubah , tp hakikat nye saya xberubah  . . 
camne awak tinggalkan saya , sorang2 . . terkapai2  . . 
camtu laa saya sekarang . .
jaga diri awak elok2 . .
saya sayang awak . .
sayang nye . .
saya xkn lupa masa kite jumpe . . 
bukan senang . . even mcm2 jd first time jumpe . . 
saya anggap ia dugaan :)
semoga appy selalu NURDIYANA BT MOHAMAD NOR AZMAN 
saya sentiasa doakan awak . . 
walaupun perit nk terima ni sume . 
saya akan cube  . . 
ENDs~

perasaan ;(

pengkid2 ., hine ea jd pengkid ? 
owg mesti tnye , np jd pengkid ? suke pempuan sama pempuan .
hmm tp ada aku kesah nk jd ap pun ? hahaahaha
aku syg kt owg . . owg tu tinggal kan aku . . 
aku rindu kau sangat2 , np ea kau tinggal kan aku ? 
aku nk kau tp kau xnak aku . . 
sampai bile aku kne tunggu kau . .
tu pun kalau kau blek kt aku laa. . 
tp aku xrase pun cmtu . . kdg2 terasa ngn perubahan kau .
walaupun kita xad pape . . jgn lah layan aku cm owg asing. . 
cm lahh kau xkenal perangai aku . . 
aku xpenah berubah . . aku masih yg dlu time kau mule2 kenal aku . . :(
biar laa owg nk kte jiwang , geli , or whateva laa. . 
aku tetap aku , xperlu nk malu . . :)
sekarang aku terpaksa idup tanpa kau . . 
bak kte owg , sayang xsemestinye memiliki . . 
kdg2 kne terpakse lepaskan owg yg kite sayang demi kebahagiaan die jugak . . 
hahaha cari owg yg sayang kite , jangan cari owg yg kite sayang :) 
sebab diri sendiri yg merana  . . 
ENDs ~


aku simpan wt kenangan :)

Thursday, 9 June 2011

gila - gila haha

hahaha semalam aku penat ketawa , ni sume psl adek sepupu aku yg doq gelak jew keje nye .
aku cakap sikit die gelak erm senget die uh . . aku rase aku xwat lawak pun . 
tp aku pun ikot ketawa gak :D sampai sakit pwot aku , rse cm2 ada ! haha
aku rase lah an kalau aku masuk rajalawak , aku leyh menang lah sebab die jew yg doq undi aku haha

haa cik nonut jangan suke sangat tgk dpt tgk free show cmtu . . hehe diam2 sudah :D
makin lama aku doq umah mkck aku leyh jadi sewel aku kt sni hehe 
aku rase cm xnk balek umah jew . . seronok kt umah mkck . . leyh marah budak2 ni kalau x kemas umah .
haaha even tiap2 hari kne basuh pinggan mangkuk dan segala mangkuk tiap masa pun xap hehe
maklum lahh umah mkck aku dh cm kebajikan kanak2 . . ramai jew anak sedara , cucu die doq . .
mentang2 cuti sekolah , lg lah bising . . sabo jelahh ngn perangai budak2 ni haa . . 
hehe tu jelah aku nk cite kot , byk lg tp malas nk type lg haha :D 
ENDs ~

Wednesday, 8 June 2011

malam yg wat aku serba salah ;(

haha malam first time aku tulis kt blog aku :D
maklum laa bawu wat . . sebab sebelum nih aku x minat ada blog . . 
tp nth cmne leyh tergerak ati lark nk ada blog :)
tp blog ni bkn aku yg wat , ada someone uh yg tolong , thankz yawr ! haha
err aku xsuke laa nk tulis byk2 . . 
ni yg nk citer nih . . malam ni aku rase xtenang . . nk di pendekkan citer .
aku dok umah makcik aku , anak die g rombongan . . blek malam pulark uh . . 
jap kt sampai petang , jap kte 10 setengah malam , jap 11 setengah , xpaham aku lah ngn driver die yg lembab uh . . haha aku pun tunggu jelaa ngn adek sepupu aku ni (akak pd adek sepupu boy aku )
tetibe udtg satu bus ni . . tp adek sepupu aku xturun2 . . dh la ujan , geram betol rupe nye die naek bus lg satu tp bus 2 x samapi lg lah kan . . 
haa kebetulan ada nenek ni amek cucu die . .  aku tgk nenek nih . . 
aku sendiri yg tkt die bawak moto . . dh tuh nenek mintak tolong follow die dr belakang sebab tkt lalu hutan . 
aku pun follow laa ngn adek sepupu aku n mbe adek sepupu aku ni . . kira ada dua moto follow laa. .
bile dh sampai tempat terang die cakap sampai sini je laa cu anta nenek . .
tp aku ni xsampai ati nk biar die balek cmu . . taut ada pape . .lgpun umah die jauh lg . .
hmm tp nk wt cmne nenek ckp x yah . . sampai sekarang aku serba salah ;(
aku harap nenek uh sampai umah ngn selamat :)
haa ending dh cite aku haha
aku xthu nk membebel ap lg kt blog aku ni . . 
maaf lah yer if blog aku ni x cantik ane pun . . haha janji aku suke :) wslm . .