Thursday, 9 June 2011

gila - gila haha

hahaha semalam aku penat ketawa , ni sume psl adek sepupu aku yg doq gelak jew keje nye .
aku cakap sikit die gelak erm senget die uh . . aku rase aku xwat lawak pun . 
tp aku pun ikot ketawa gak :D sampai sakit pwot aku , rse cm2 ada ! haha
aku rase lah an kalau aku masuk rajalawak , aku leyh menang lah sebab die jew yg doq undi aku haha

haa cik nonut jangan suke sangat tgk dpt tgk free show cmtu . . hehe diam2 sudah :D
makin lama aku doq umah mkck aku leyh jadi sewel aku kt sni hehe 
aku rase cm xnk balek umah jew . . seronok kt umah mkck . . leyh marah budak2 ni kalau x kemas umah .
haaha even tiap2 hari kne basuh pinggan mangkuk dan segala mangkuk tiap masa pun xap hehe
maklum lahh umah mkck aku dh cm kebajikan kanak2 . . ramai jew anak sedara , cucu die doq . .
mentang2 cuti sekolah , lg lah bising . . sabo jelahh ngn perangai budak2 ni haa . . 
hehe tu jelah aku nk cite kot , byk lg tp malas nk type lg haha :D 
ENDs ~

2 comments:

  1. hahah ... rumah kebajikan kanak2 x menahan ,, mmg lawak lh .. mmg ptot lh awk di ketewe kn ,, haha

    ReplyDelete
  2. hehehe ;P
    jgn gelak2 penat dh ktwe :D

    ReplyDelete